Uimahalli

Uimahallissamme on kolme allasta, jotka ovat tehty mittatilaustyönä vartavasten koirien uima-altaiksi. Altaat ovat kooltaan 3m x 6,5m ja veden korkeus altaissamme on n. 110cm, joten jättirodutkin mahtuvat polskimaan. Jokaisen altaan ympäri kiertää puinen ramppi, jonka avulla on helppoa taluttaa koira altaaseen. Jokainen ramppi on päällystetty liukuestematolla, jotta tassunpohjien alla olisi mahdollisimman paljon pitoa.

Alla olevalla videolla Milli-bordercollie esittelee omistajansa kanssa Turun Koirauimahallia.Uimaveden laatuun on panostettu paljon.

"Turun Koirauimahallissa on kolme koirille tarkoitettua uima-allasta, yhden altaan vesitilavuus on n.22m³. Lähtökohtana oli heti alussa, että suodatuslaitteet mitoitetaan selkeästi isommiksi, jotta käytettävien kemikaalien määrä saadaan mahdollisimman pieneksi. Tässä tapauksessa se tarkoitti, että suodatin on kolme kertaa isompi suodatusmassaltaan kuin normaalisti. Omistajat kuitenkin halusivat vielä nostaa vedenpuhdistuksen tehokkuutta, joten jokaiseen järjestelmään asennetaan myös laadukas ja tehokas UV-laite. UV-laite tuhoaa vedestä bakteereja, viruksia sekä levää. Sen avulla myös vapaan kloorin ja sidotun kloorin arvoja saadaan selkeästi pienemmiksi. Voimme luvata että Turun Koirauimahallin altaiden suodatusjärjestelmä on todella tehokas ja nykyaikainen." -Petri Valkama, myyntipäällikkö, LT-tuote Oy

Koirauimahallissa ei tarvitse seurustella muiden koirien kanssa, koska jokainen allas varataan yksityiseen käyttöön. Altaassa saa uida useampi kuin yksi koira asiakkaan niin halutessa. Suosituksemme kuitenkin on max. 3 koiraa kerrallaan. Altaankäytön hinta riippuu koirien määrästä. Ks. kohta Hinnasto.

Lokerikot ja pukukopit

Aivan respan vieressä on lokerikot, joista löytyy pyyhkeitä, sandaaleja ja kelluntaliivejä. Pyyhkeet ja sandaalit ovat vuokrattavissa. Ks. kohta Hinnasto. Kelluntaliivejä on rajallinen määrä, mutta ne kuuluvat allasvuokrahintaan.

Uimahalliin saa myös tuoda omat pyyhkeet ja sisäkengät.

Pukukoppeja uimahallissa on kuusi kappaletta. Jokaisessa kopissa on varustuksena suihku, fööni, takkikoukut, hihnakoukku ja lukollinen kaappi arvotavaroille.

Jokainen varattu 30 minuuttinen sisältää yhden pukukopin käytettäväksi.